Продавець BABY-TEX Детский Трикотаж №1 розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
312 відгуків
НОВИНКИ ПРОДУКЦИИ ТУРЦИЯ !!!!!!!!!!ЗДЕСЬ!!!
BABY-TEX Детский Трикотаж №1
+380961948393
+380668704528
+380961948393
+380938714995

Соєвий соус-маринад Totaco Omáčka sojová TUONG NEP BAN 340 мл (В'єтнам)

  • В наявності
  • Код: S401

116 грн.

+380668704528
  • +380961948393
  • +380938714995
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Соєвий соус-маринад Totaco Omáčka sojová TUONG NEP BAN 340 мл (В'єтнам)
Соєвий соус-маринад Totaco Omáčka sojová TUONG NEP BAN 340 мл (В'єтнам)В наявності
116 грн.
+380668704528
  • +380961948393
  • +380938714995
Купити

Опис

Соєвий соус-маринад Totaco Omáčka sojová TUONG NEP BAN 340 мл (В'єтнам)
В'єтнамський варіант соєвого соусу.
Створений з натуральних інгредієнтів, цей вишуканий соус надає незабутній
пікантний смак страв з риби
Соєвий соус, поряд з водоростями і морепродуктів,
- один з найпоширеніших продуктів, що споживаються в Азії.

Соєвий соус проводиться з клейкого рису, солі, соєвих бобів і води. Соус виходить смачнішим, якщо при виробництві використовувати дощову воду. Рис обов'язково повинен бути сорту nep cai hoa vang. Це особливий сорт липкого рису високої якості і зі специфічним ароматом, вирощений в основному в провінціях північної дельти.

Van Dinh Tinh, чия сім'я займається цим ремеслом вже 5 поколінь, сказав: «Технічно соєвий соус роблю в два етапи.

Приготований клейкий рис протягом декількох днів ферментують в інкубаційної камері. Через 5 або 6 днів рисовий кодзі, схожий на м'який торт із зеленої сочевиці, кладуть в соляній резервуар.

Це перший етап, під час якого виходить кодзі. Потім роблять соус з квасолі. Смажені соєві боби подрібнюють, потім ще раз смажать і варять протягом години. Готовий соус охолоджують і розливають по банках.

В залежності від розміру банки соус з квасолі витримують від 15 до 20 днів, а потім змішують з кодзі. Пасту кладуть назад у банки і сушать під сонцем як можна довше».

Виробництво кодзі, зване в'єтнамською мовою mốc, є найбільш складною і важкою частиною процесу приготування соєвого соусу.

Vu Thi Chat, виробник соєвого соусу з Cu Da, сказала, що якісний соєвий соус повинен бути схожий на пасту.

Вона зазначила: «Кодзі потрібно сушити як можна довше. Соус з квасолі необхідно кип'ятити і зберігати в банках в протягом 10-20 днів.

Потім соус змішують з кодзі і виходить соєвий соус. Смачний соєвий соус — солодкий. Це не залежить від того, як довго готують суміш.

Летом приготовление соуса занимает меньше времени, чем зимой. Если у вас нет хорошей техники, зимой приготовить соевый соус невозможно, когда на одну партию уходит целый месяц».

Лучшее время для приготовления соевого соуса — с апреля по август. Соевый соус из Cu Da, со своим товарным знаком, зарегистрированным Агентством интеллектуальной собственности, занимает на рынке прочную позицию. Он продается в больших супермаркетах в провинциях и городах по всей стране и экспортируется в другие азиатские страны.

Dinh Thanh Tu з Ханоя сказав: «Соєвий соус з Cu Da відрізняється від соєвого соусу Ban. Він солодший і смачніше.

Влітку з соєвим соусом дуже смачно їсти шпинат, мариновані баклажани і тушковану рибу. Під час свята Тет варена яловичина, телятина і свинина, які подають з соєвим соусом, чудові».

Соєвий соус TUONG NEP BAN складно переплутати з соєвим соусом з інших місць, завдяки його солодощі та особливого аромату.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=217&v=10l66q61oHw

Вага 750г.
Пр-В'єтнам.

Характеристики

Основні
Країна виробникВ'єтнам
УпаковкаПластикова пляшка
Користувацькі характеристики
ВиробникTotaco
Типсоус соєвий
Вага340.0 (р)

Інформація для замовлення

  • Ціна: 116 грн.